Położenie: Hotel, położony w centrum miejscowości Dimaro, do najbliższych terenów narciarskich Marilleva-Folgaria ok. 3 km. Hotel oferuje bezpłatnego ski busa dowożącego w 5 min. do stacji narciarskiej Daolasa - Comezzadura (połączenie do Marillevy - Folgaridy i dalej do Madonny di Campiglio). Do wyciągów na lodowiec Presena ok. 30 km. W pobliżu niewielki wybór barów, restauracji, sklepów.
Hotel: Recepcja, restauracja, bar, tawerna. Internet Wi-Fi na terenie całego hotelu lub w kafejce internetowej (płatna dodatkowo). Bogato wyposażona strefa wellness: basen, jacuzzi, prysznic z hydromasażem, prysznice aromatyczne, sauna fińska, łaźnia turecka, a także solarium i siłownia (niektóre zabiegi są płatne dodatkowo). Ogrzewana przechowalnia sprzętu narciarskiego z prywatnymi szafkami (dla Klientów zakwaterowanych w pokojach superior i suite), a także ogrzewaczami do butów. Dla każdego Klienta raz w tygodniu hotel zapewnia: 2 godzinne szkolenie z jazdy na snowboardzie (wypożyczenie sprzętu płatne dodatkowo), 1 dzień z możliwością przetestowania najnowszego sprzętu narciarskiego z sezonu 2013 /2014. Możliwość zorganizowania przez hotel kuligu, spacerów na rakietach śnieżnych, a także lekcji jazdy na nartach z instruktorem (płatne dodatkowo). Zwierzęta są akceptowane na zapytanie. Kategoria lokalna: 3 Gwiazdki
Pokoje: Pokoje standardowe mogą zakwaterować maksymalnie 3 osoby dorosłe, wyposażone są w łazienkę z prysznicem i suszarką do włosów, TV Sat., sejf, telefon, Internet Wi-Fi płatny dodatkowo. Za dopłatą i na potwierdzenie dostępne są pokoje superior i suity.
Pokoje superior: wyposażone jak pokoje standardowe, zlokalizowane w budynku głównym. Niektóre pokoje mansardowe.
Pokoje suite: wyposażone jak pokoje standardowe, dodatkowo: jacuzzi, mini bar (konsumpcja płatna dodatkowo), bezpłatny Internet Wi-Fi. Pokoje dwupomieszczeniowe: sypialnia i salonik wypoczynkowy z piecem kaflowym.
Wyżywienie: Śniadanie w formie bogatego bufetu i obiadokolacje serwowane (do wyboru z 3 pozycji menu), bufet sałatkowy. Napoje do obiadokolacji płatne dodatkowo. Za dopłatą możliwa opcja Full Board (3 posiłki, napoje płatne dodatkowo). Codziennie lekki podwieczorek serwowany przy barze. Dania kuchni regionalnej, włoskiej i międzynarodowej. Drink powitalny. Raz w tygodniu hotel organizuje: kolację tematyczną przy świecach, kolację regionalną z muzyką, w górskiej chacie, zakończoną zjazdem z pochodniami do hotelu, zabawę przy muzyce, 1 degustację grappy, 1 godzinę festiwalu piwa tzw. happy hour.
UWAGA:
Cena zawiera: przelot, transfer: lotnisko- hotel- lotnisko, zakwaterowanie, wyżywienie według opisu, opiekę rezydenta, ubezpieczenie KL/NW, opłaty lotniskowe.
Cena nie zawiera: ewentualnych dopłat paliwowych.